Hírek

Az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. legújabb FAMILIES rövid című Erasmus+ projektjének projektindító rendezvényét online keretek között tartotta meg a konzorcium 2021. január 12-én.
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikeres új évet kívánunk minden kedves partnerünknek!
Az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. partnerként vesz részt a „FAMILIES - future abilities for families in rural European communities” nevezetű ERASMUS+ projektben, mely projekt megvalósítása 2020. szeptember 1-jétől indult. Az INNOVA a projekt szakmai megvalósításán túl, a projekt disszeminációs feladataiért lesz felelős.
A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával, 29. alkalommal hirdeti meg a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.
Eredményesen zárult a SMART_watch projekt Az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. partnerként vett részt a 2017 júniusában indult „SMART_watch INTERREG Central Europe” című nemzetközi projekt megvalósulásában. Interjú Vámosi Gábor ügyvezetővel, az elmúlt három év eredményeiről.
Az alábbi videóban röviden bemutatjuk a SMART_watch projektben elért eredményeinket.
A SMART_watch nemzetközi projektünk keretében elkészült a MINIBook sorozat, melynek legfőbb célja, hogy átfogóan bemutassa a projekt során elkészült eredményeket.
A SMART_watch projekt keretében 2020. május 29-én, 11 órai kezdettel megrendezésre kerül a SMART_watch online záró konferencia
A SMART_watch projekt keretében 2020. április 28-án, megrendezésre kerül a "Post 2020 SMART SPECIALISATION" nemzetközi online workshop
SMART_watch MiniBook letöltési lehetőség.