Hírek

Az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft., ezúton szeretné meghívni Önt „SACHE KÉPZÉSSOROZAT A KULTURÁLIS ÉS KREATÍV IPAR SZEREPLŐINEK” online képzésére, mely SACHE rövid című INTERREG Central Europe nemzetközi projektünk keretében kerül megrendezésre és a kulturális és kreatív iparághoz kapcsolódó szereplőket célozza meg.
Megjelent FAMILIES Erasmus+ nemzetközi projektünk legfrissebb magyar nyelvű hírlevele!
Az ERASMUS+ program által támogatott, HEALL-ALL „HEAlthy Life ALLiance for Health Tourism Education Development and Reorganisation” elnevezésű projekt online nyitó rendezvényén vett részt Ügynökségünk 2021. február 4-én. • A Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara, • a Sapentia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, • az olasz Marco Polo G.E.I.E • és az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. partnerségében megvalósuló projekt célja az egészségturisztikai oktatás fejlesztése, a hallgatók külföldi tanulmányi és gyakorlati lehetőségeinek bővítése, a munkaerőpiacon történő későbbi elhelyezkedésük támogatása.
Az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. legújabb FAMILIES rövid című Erasmus+ projektjének projektindító rendezvényét online keretek között tartotta meg a konzorcium 2021. január 12-én.
Az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. partnerként vesz részt a „FAMILIES - future abilities for families in rural European communities” nevezetű ERASMUS+ projektben, mely projekt megvalósítása 2020. szeptember 1-jétől indult. Az INNOVA a projekt szakmai megvalósításán túl, a projekt disszeminációs feladataiért lesz felelős.
A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával, 29. alkalommal hirdeti meg a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.
Eredményesen zárult a SMART_watch projekt Az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. partnerként vett részt a 2017 júniusában indult „SMART_watch INTERREG Central Europe” című nemzetközi projekt megvalósulásában. Interjú Vámosi Gábor ügyvezetővel, az elmúlt három év eredményeiről.
Az alábbi videóban röviden bemutatjuk a SMART_watch projektben elért eredményeinket.
A SMART_watch nemzetközi projektünk keretében elkészült a MINIBook sorozat, melynek legfőbb célja, hogy átfogóan bemutassa a projekt során elkészült eredményeket.
A SMART_watch projekt keretében 2020. május 29-én, 11 órai kezdettel megrendezésre kerül a SMART_watch online záró konferencia