Rácz Nóra Dóra

magyar
Szakterület: 
irodavezető
Telefon: 
+36-52-512-900/74702

Rácz Nóra Dóra 2014 júliusa óta tagja az ügynökségnek mint gazdasági vezető, majd 2017-től mint irodavezető. Feladatai közé tartozik az INNOVA gazdasági-, pénzügyi- és kontrolling feladatainak (szerződések, pénzügyi menedzsment, minőségbiztosítás) menedzselése. Tervezi és ellenőrzi a társaság üzleti tervét és annak megvalósulását. Vezeti és ellenőrzi a pénzügyi és igazgatási területen belül a munkatársak tevékenységeit, ezzel segítve az INNOVA cégszintű zavartalan működését. További feladata menedzselni és vezetni az INNOVA hazai és nemzetközi (FP7, Interreg IVC, Central Europe, Urbact II, TÁMOP) projektjeinek pénzügyi nyilvántartásait, pénzügyi beszámolóinak elkészítését és közreműködik a szakmai beszámolók előkészítésében. Az INNOVA érdekeltségi körébe tartozó hazai és nemzetközi projektek generálásában és menedzselésében is tevékenykedik, melyek célja az innovációs témájú nemzetközi pályázatok elnyerése.

Nóra a Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán végzett okleveles közgazdászként vállalkozásmenedzsment szakirányokon 2006-ban. 2013-ban jogi szakokleveles közgazdász képzettséget szerzett a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Angol és német középfokú szakmai anyaggal bővített nyelvvizsgával rendelkezik.

 

Előző munkahelyén, a Debreceni Egyetemen a pályázati csoportvezetőként többfajta projekt megvalósításában vett részt. 2006 és 2014 között pénzügyi menedzseri feladatokat látott el FP6, FP7, Interreg, TÁMOP, TIOP, ÉAOP és KEOP projektekben.